
HACCP
Szerző:
Gruiz Katalin
Csatolmány | Méret |
---|---|
![]() | 4.19 MB |
![]() | 330 KB |
![]() | 884 KB |
![]() | 217 KB |
![]() | 484 KB |
![]() | 846 KB |
![]() | 1.49 MB |
![]() | 570 KB |
![]() | 285 KB |
![]() | 292 KB |
![]() | 278 KB |
![]() | 220 KB |
![]() | 313.5 KB |
![]() | 229.5 KB |
![]() | 220.5 KB |
A Nyugatmagyarországi Egyetem előadássorozata a HACCP minden aspektusát részletesen tárgyalja:
- A HACCP lényege
- HACCP az élemiszerhigiéniában
- A rendszer alapelvei
- HACCP rendszer
- Mikrobiológiai veszélyek
- Fizikai és kémiai veszélyek
- A nyersanyagban rejlő veszélyek
- Biztonság és technológia
- Tisztítás és fertőtlenítés
- GMP és GHP
- HACCP rendszer és alkalmazása
- Veszélyelemzés és CCP meghatározás
- Felügyelő eljárás
- Validálás és verifikálás
- Végrehajtás