Gyakorlati alkalmazás: környezetmenedzsment térképtár

KÖRNYEZET-MENEDZSMENT Vegyi anyag Levegő Felszíni víz és üledék Talaj, felszín alatti víz Hulladék Zaj és rezgés Szennyezett terület Föld: képek térképek
Térképek: vegyi anyagok a környezetmenedzsmentben Levegőre vonatkozó jogi szabályozás Felszíni vízre és üledékre vonatkozó jogi szabályozás Talajra és felszín alatti vízre vonatkozó jogi szabályozás Hulladékokra vonatkozó jogi szabályozás Zajra és rezgésre vonatkozó jogi szabályozás Szennyezett területekre vonatkozó jogi szabályozás

 

KATTINTSON A KÉPEKRE!!

A fenti rajzos sorban, az egyes témákat jelképező gombokra kattintva megnyílik azok tartalma. A gombok alatt további térképtárakat, azokon belül pedig térképeket talál, magyarázattal.

Ebben a térképtárban elsősorban közép-magyarországi és országos, kisebb hangsúllyal európai és az egész Földre vonatkozó gyakorlati smereteket találunk térkép formájában. A térképek egy része egyszerű nagyítható vagy nem nagyítható kép, másik részük viszont dinamikus térkép a google-térképeken megszokott jelölésekkel és rétegekkel.

Azok az ismeretek, amelyek nem sorolhatóak be a vegyi anyagok, ásványok, levegő, víz, talaj, stb. témakörökbe, azokat a "Környezetmenedzsment  térképtár" gomb alatt is keresheti.