A Nyugatmagyarországi Egyetem előadássorozata a HACCP minden aspektusát részletesen tárgyalja:
- A HACCP lényege
- HACCP az élemiszerhigiéniában
- A rendszer alapelvei
- HACCP rendszer
- Mikrobiológiai veszélyek
- Fizikai és kémiai veszélyek
- A nyersanyagban rejlő veszélyek
- Biztonság és technológia
- Tisztítás és fertőtlenítés
- GMP és GHP
- HACCP rendszer és alkalmazása
- Veszélyelemzés és CCP meghatározás
- Felügyelő eljárás
- Validálás és verifikálás
- Végrehajtás
Forrás
http://www.mtk.nyme.hu/~food/int-hu/mikro/segedletek/szoveg/Vev.htm
Csatolmány | Méret |
---|---|
HACCP.ppt | 4.19 MB |
HACCP az élelmiszerhigiéniában.ppt | 330 KB |
A HACCP rendszer alapelvei.ppt | 884 KB |
HACCP rendszer.ppt | 217 KB |
Mikrobiológiai veszélyek.ppt | 484 KB |
Fizikai és kémiai veszélyek.ppt | 846 KB |
A nyersanyagban rejlő veszélyek.ppt | 1.49 MB |
Biztonság és technológia.ppt | 570 KB |
Tisztítás és fertőtlenítés.ppt | 285 KB |
GMP és GHP.ppt | 292 KB |
A HACCP rendszer és alkalmazása.ppt | 278 KB |
Veszélyelemzés és CCP meghatározás.ppt | 220 KB |
Felügyelő eljárás.ppt | 313.5 KB |
Validálás és verifikálás.ppt | 229.5 KB |
Végrehajtás.ppt | 220.5 KB |