Bali tengerparti strandjai

Kép forrása
http://hotelsofbali.blogspot.hu/2012/02/beaches-in-bali.html
Leírás szerzője
GK

A leghíresebb Bali strandok az alábbiak:

Kuta beach: fehér homokos tengerpart 10 percre a Ngurah rai Bali repülőtértől, Bali déli részén. A fürdésen és a sétákon kívül a szörfözés a kedvenc sport itt.

Jimbaran beach: Kutához közel fekszik, de nem annyira hullámos, így az úszás biztonságosabb.

Uluwatu beach: szintén Bali déli részén fekszik, 30 percre a repülőtértől. Mind szörfözésre, mind úszásra alkalmas. A sziklás partról messzire ellátni a tenger felé.

Nusa dua beach: további 30 percre Uluwatutól található ez a fehér homokos part egy sor elegáns és drága szállodával. A víz rendkívül tiszta, így a sznorkelezés és búvárkodás is izgalmas lehet.

Tanjung benoa: fő attrakció itt a sznorkelezés és hajókázás.

Sanur beach: Denpasartól keletre fekvő fehér és fekete homokú partok, a reptértől mintegy egy órára. A denpasariak is ide járnak, úgyhogy itt nem csak turistákkal találkozhatunk.

Candidasa beach: szintén Bali keleti részén fekszik, 2 órányira repülőtértől. Kisebb méretű, mint az előzőek. Csónakázás, hajókázás, sznorkelezés könnyen elérhető itt. A helyiek itt halásznak.

Még ezeken kívül is számtalan part van Balin, amik közül kiválaszthatjuk a nekünk legjobban tetszőt és a pénztárcánknak is megfelelőt.