Ugrás a tartalomra

Sültrizs lisztkukaccal

Kép forrása
http://www.mun.ca/biology/bpromoters/edibleinsects.php
Leírás szerzője
Gruiz Katalin

 

Sültrizs lisztkukaccal:

Hozzávalók:

  • 1 egy felvert tojás
  • 1 kávéskanál olaj
  • 3/4 bögre víz
  • 1/4 bögre apróra vágott hagyma
  • 4 kávéskanál szójaszósz
  • kevés fokhagyma
  • 1 bögre gyorsrizs
  • 1 bögre főtt lisztkukac

Elkészítési mód: verd fel a tojást egy serpenyőben, add hozzá a vizet, a szójaszószt, a liszkukacokat, a fokhagymát és a hagymát. Forrald fel, majd keverd bele az előre megfőzött rizsbe. Forrósítsd át, takard le, majd hagyd állni 5 percig fogyasztás előtt. Jó étvágyat!

 

Szerző által felhasznált források

http://www.mun.ca/biology/bpromoters/insectrecipes.php